Despre Complex

Hotel CAPITOL

Alegerea perfecta pentru cei care doresc sa intregeasca farmecul pitoresc al orasului de la poalele Tampei.

Hotelul Capitol este amplasat in centrul Brasovului, langa Primarie si Parcul Central. Fie ca sunteti aici pentru afaceri sau de placere, este locul ideal pentru clientii care imbina relaxarea cu munca.

Situat in centrul istoric al orasului Brasov, reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc sa întregeasca farmecul pitoresc al orasului de la poalele Tâmpei, cu tot confortul si calitatea unor servicii de necontestat.

Hotel Capitol este cotat cu 3 stele de confort si este situat in inima Brasovului, langa Parcul central si primarie, in apropiere de Str. Republicii, cea mai frecventata strada a Brasovului si la doar 10 minute de Biserica Neagra, renumit vestigiu istoric.

La Hotel Capitol vei descoperi ce inseamna adevarata relaxare si vei avea parte de un sejur odihnitor

Hotelul Capitol pune la dispozitia dumneavoastra un numar de 183 de camera duble, un restaurant unde se pot servi feluri culinare alese din bucataria internationala si traditionala, cu o capacitate de maxim 200 de locuri, iar pentru cei care doresc sa se relaxeze, la doar cativa pasi, va asteapta Centrul de agrement si sport Wellness & Spa „Aro-Palace”.

Confortul celor 183 de camere, alaturi de privelistea ideala , face ca relaxarea sa puna stapanire pe oricare oaspete poposit aici, fie pentru afaceri, fie, doar de placere , indemnand la odihna si desfatare.

Salile de conferinte ale Complexului Capitol Brasov, permit organizarea evenimentelor de tip ,,conference'' intr-un mediu mai mult decat propice, avand avantajul situarii acestora in zona ultra centrala a Brasovului, la indemana oricarei companii , firme sau alte organizatii.

La Hotel Capitol veti descoperi cu adevarat ce inseamna confortul si relaxarea. La noi veti gasi camera cu un interior unic, mobilat cu mult bun gust, pentru a oferi oaspetilor o atmosfera primitoare si calduroasa. Scopul nostru este de a oferi o gama de servicii ireprosabile oricarei persoane care ne trece pragul.

Hotelul nostru va ofera un ambient intru totul dedicat nevoilor dumneavoastra. Rafinament, relaxare, confort, le veti gasi pe toate la Hotel Capitol. Personalul nostru va sta mereu la dispozitie cu informatii turistice, sfaturi pentru petrecerea timpului liber si indicatii pentru a ajunge la destinatia dorita.